BEŞİKTAŞ-ANTALYASPOR MAÇI ERTELENDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bu akşam İstanbul’da yaşanan patlamanın ardından saat 20.00’da oynanacak Beşiktaş– Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasını erteledi. Maç tarihi daha sonra belirlenecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bu akşam İstanbul’da yaşanan patlamanın ardından saat 20.00’da oynanacak Beşiktaş– Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasını erteledi. Maç tarihi daha sonra belirlenecek.

TFF, bu akşam İstanbul Vodafone Stadyumu’nda oynanacak Beşiktaş– Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasının ertelendiğini bildirdi. Kurum sosyal medya hesabında şu açıklamayı yaptı:

“İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonrasında TFF Yönetim Kurulu yaptığı değerlendirme sonucunda, Vodafone Park'ta bu akşam saat 20.00'de oynanması gereken Beşiktaş - Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasını ileri bir tarihe ertelemiştir.

Milletimizi büyük bir üzüntüye boğan bu acı olay sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Mauro Icardi'nin menajerinden River Plate iddialarına yanıt!
Barcelona'ya 3 gol yetmedi: Atletico Madrid, Kral Kupası'nda finale çıktı!
Domenico Tedesco'dan Fenerbahçe'ye kötü haber!
Milli takım Malta maçına hazır: 'Tırnaklarımızla kazıya kazıya buraya geldik'
Çorum FK'ye Manisa FK deplasmanında tek gol yetti!