Belhanda'nın menajerinden Galatasaray açıklaması

Galatasaray'dan kovulan Younes Belhanda'nın menajeri oyuncusunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Ünlü menajer Belhanda’nın geri dönüşüyle ilgili “Henüz değil. Her şey mümkün ama şu anda hiçbir şeyden emin değilim” ifadelerini kullandı. 

Sezon içerisinde Fransız ekibi Montpellier ile anlaşan Belhanda, Fransız ekibinin yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle kulüpsüz kaldı.

 Faslı futbolcu geride kalan sezonda stadyumun çimlerinin kötü olmasından dolayı sarı-kırmızılı yöneticileri eleştirdiği için sözleşmesi feshedilene kadar çıktığı toplam 28 maçta 8 gol ve 3 asistlik katkı sağlamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İspanyol basınından Arda Güler'e 'Ferrari' benzetmesi: 'İlk on birde yer almak için yalvarıyor'
Fenerbahçe'den Sofyan Amrabat açıklaması
Manisa FK, Bolu'da üç puanı kaptı
Beşiktaş'ın galibiyetinin ardından... İşte UEFA ülke puanında son durum
Hradec Kralove - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?