BBC Cristiano Ronaldo'nun gözyaşlarıyla alay etti.

Cristiano Ronaldo UEFA ilk 16 eleme maçında Slovakya'ya karşı kaçırdığı penaltı sonucunda gözyaşlarına boğuldu.

Cristiano Ronaldo'nun kaçırdığı penaltı üzerine BBC Ekranlara Cristiano Ronaldo yerine "Misstiano Penaldo" yazdı ve alay etti. Bunun üstüne BBC çok tepki aldı fakat hemen ardından Gary Lineker Ronaldo'nun editlenmiş bir fotoğrafını twitter üzerinden paylaşarak alayını devam ettirdi.

Eski Chelsea kaptanı John Terry bu olaya tepkisini sosyal medyadan paylaştı. "BBC bu bir utanç kaynağıdır!" ifadelerini kullandı. 

Ardından Portekiz Teknik Direktörü Martinez, Ronaldo'nun takıma kattıklarından çok mutlu olduğunu söyledi. Diğer oyunculardan fazla tecrübesi olan Cristiano Ronaldo'yu takıma bir rol model olarak gördüğünü belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Milli takım Malta maçına hazır: 'Tırnaklarımızla kazıya kazıya buraya geldik'
Çorum FK'ye Manisa FK deplasmanında tek gol yetti!
Arda Turan'ın açıklaması sonrası... Shakhtar Donetsk resmen duyurdu!
İran'da forma giyen Munir El Haddadi saldırılar sonrası Türkiye'ye kaçtı!
Messi duble yaptı: Inter Miami, Orlando City karşısında geri döndü!