Bayern Münih Avrupa Süper Ligi kararını verdi

Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Alman devinin Avrupa Süper Ligi'nde yer almayacağını açıkladı.

Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Alman devinin Avrupa Süper Ligi'nde yer almayacağını açıkladı.

12 kulübün Süper Lig'i kurmasının ardından gözler bu kulüpler arasında yer almayan devlere çevrilirken Bayern Münih'ten konuyla ilgili açıklama geldi.

Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Alman ekibinin Avrupa Süper Ligi'nde yer almayacağını ve kulübün UEFA tarafından açıklanan Şampiyonlar Ligi reformuna olumlu karşıladığını duyurdu.

Avrupa Süper Ligi'nin çözüm olmadığını dile getiren Rummenigge, ''Bayern Münih, Avrupa Süper Ligi'nin planlanmasına katılmadı. Bayern Münih olarak Şampiyonlar Ligi'nin yeni reformlarını destekliyoruz çünkü Avrupa futbolunun gelişmesi için doğru adımın bu olduğunu düşünüyoruz. Avrupa Süper Ligi'nin, koronavirüs nedeniyle oluşan ekonomik sorunları çözeceğini düşünmüyorum.'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Menajeri açıkladı: Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray kararı!
KAP'a bildirildi: Galatasaray'dan sermaye artırımı kararı!
99. Gazi Koşusu'nun galibi belli oldu
Ve Osimhen transferde kararını verdi! Galatasaray'dan ayrılıyor mu?
Galatasaray, Osimhen transferindeki en büyük sorunu çözdü