Barçagate operasyonunda Barcelona'nın efsane başkanı tutuklandı

Barcelona'nın eski son başkanı Josep Maria Bartomeu, CEO Oscar Grau ve hukuk biriminin başındaki Roman Gomez Ponti, Barçagate operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Barcelona'nın eski son başkanı Josep Maria Bartomeu, CEO Oscar Grau ve hukuk biriminin başındaki Roman Gomez Ponti, Barçagate operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

İspanyol basını, yaşananları "Barçagate" ismiyle takipçilerine aktarıyor. Bartomeu, kulüpteki bazı isimlerin ve önde futbolcuların saygınlığını sarsmak için, sosyal medya hesaplarına para ödediği gerekçesiyle suçlanıyor.

Geçen yıl başlayan sancılı sürecin ardından Bartomeu, ekim ayında istifa etmişti. Kulübü 4 aydır geçici bir kurul yönetiyor.

Öte yandan Barcelona'da başkanlık seçimi bu pazar günü yapılacak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Turan yeni sezonda çalıştıracağı takımı açıkladı
Galatasaraylı futbolcu Torreira’ya AVM’de yumruklu saldırı
Adı Arsenal ile anılıyordu: Real Madrid'den Arda Güler kararı!
Adım adım Premier Lig'e: Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, play-off finalinde!
Galatasaray tepkiler üzerine Fenerbahçe paylaşımını kaldırdı