Antalyaspor Yönetim Kurulu tarafından yayımlanan bildiride, Demir Grup Sivasspor maçının hakemi Mete Kalkavan'ın bir daha kendi maçlarına verilmemesi istendi.
Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Fraport TAV Antalyaspor yönetimi tarafından yayımlanan basın bildirisinde, mücadelenin hakemi Mete Kalkavan'a tepki gösterildi. Yönetim kurulu imzalı basın bildirisinde, şu ifadeler yer aldı:
"Vicdan ‘VAR’ mı? Süper Lig’in 9’uncu haftasında yine vicdanları rahatsız eden bir Mete Kalkavan yönetimi ile karşı karşıya kaldık. Yönettiği son 5 maçımızda sadece 1 puan alabildiğimiz, yine son 5 maçta 4 kez oyuncularımızı ihraç eden hakem Mete Kalkavan bu hafta sonu iki taç atışı ile sahneye çıktı. En son söyleyeceğimizi en başta söyleyelim; Camiamızla sorunu olduğuna inandığımız Mete Kalkavan’ın bir daha bizim müsabakalarımıza verilmesini istemiyor, Kulüpler Birliği’nde defalarca dile getirildiği gibi, gözlemcilerin hakemlere verdiği notun açıklanmasını bekliyor, biz de Mete Kalkavan’a verilen notu merak ediyoruz."
Antalyaspor o hakemi 'istenmeyen' ilan etti: "Vicdan ‘VAR’ mı?"
Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Fraport TAV Antalyaspor yönetimi tarafından yayımlanan basın bildirisinde, mücadelenin hakemi Mete Kalkavan'a tepki gösterildi.
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa ile berabere kaldı
Kadıköy'deki derbide gülen taraf Galatasaray oldu
Derbi bitti, tansiyon yükseldi: Mourinho Okan Buruk'un burnunu sıktı
Derbide 'Hak, hukuk, adalet' sesleri yükseldi
FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda rekor ödül!