Antalyaspor, Emre Belözoğlu ile 1,5 yıllığına anlaştı

Antalyaspor, Alex de Souza ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktörlük için Emre Belözoğlu ile 1,5 yıllığına anlaştı.

Antalyaspor, Süper Lig'de 5-0'lık Trabzonspor mağlubiyetinin ardından Alex de Souza ile yollarını ayırmıştı. Takım, teknik direktörlük için Emre Belözoğlu ile 1,5 yıllığına anlaştı.

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, şunları söyledi:

“Sezona başladığımız ve büyük umutlar beklediğimiz Alex de Souza ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kendisi görev aldığı 6 aylık maaşı dışında bizden bir talepte bulunmadı. Vermiş olduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Bugün itibariyle futbolculuğunda yıllarca Avrupa'da ve ülkemizde büyük başarılar yakalayan Emre Belözoğlu ile anlaşmış bulunmaktayız. Kendisiyle 1,5 yıllık anlaşma sağladık. Kendisinden beklentimiz büyük ve yeni hocamızla iyi başarılar elde edeceğimize sonsuz inancımız var. Hem kulübümüze hem de Antalya’mıza hayırlı olsun.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Milli takım Malta maçına hazır: 'Tırnaklarımızla kazıya kazıya buraya geldik'
Çorum FK'ye Manisa FK deplasmanında tek gol yetti!
Arda Turan'ın açıklaması sonrası... Shakhtar Donetsk resmen duyurdu!
İran'da forma giyen Munir El Haddadi saldırılar sonrası Türkiye'ye kaçtı!
Messi duble yaptı: Inter Miami, Orlando City karşısında geri döndü!