Ahmet Nur Çebi'nin istifasının perde arkası! İşte yeni aday...

Ahmet Nur Çebi'nin Kulüpler Birliği Başkanlığını bırakma kararını geçen haftalarda aldığı ortaya çıktı.

Cumhuriyet'ten Arif Kızılyalın'ın haberine göre, futbol dünyası Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Kulüpler Birliği Başkanlığı görevinden istifası ile sarsıldı.

Sergen Yalçın krizi ile boğuşan Çebi'nin bu istifası sürpriz miydi?

Cumhuriyet, istifasının perde arkasını araştırdı.

İddiaya göre Ahmet Nur Çebi, geçen sezon Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı görevini bırakmak istediğini genel kurula duyurmuştu. 

Yeni 3 takımın katılımı ile yapılan ilk toplantıda da tüm ısrarlara rağmen Çebi istiasını verdi.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın başkanı ise önümüzdeki hafta belli olacak. Bazı kulüpler, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nu başkanlığa önerdi.

Kadın Başkan fikri de tartışıldı, Kayseri Başkanı Berna Gözbaşı da gündeme geldi.. Son karar ise önümüzdeki hafta verilecek ve oylama ile başkan seçilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Menajeri açıkladı: Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray kararı!
KAP'a bildirildi: Galatasaray'dan sermaye artırımı kararı!
99. Gazi Koşusu'nun galibi belli oldu
Ve Osimhen transferde kararını verdi! Galatasaray'dan ayrılıyor mu?
Galatasaray, Osimhen transferindeki en büyük sorunu çözdü