'Ahmet Çalık anmasına TFF engeli' iddiası

Hatayspor taraftarı geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası ile aramızdan ayrılan Ahmet Çalık'ı karanfillerle anmak istedi. Ancak iddiaya göre Türkiye Futbol Federasyonu bu anmaya izin vermedi.

Süper Lig'in 21. haftasında Hatayspor, Galatasaray'ı konuk ediyor. İddiaya göre maç öncesi geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Ahmet Çalık'ı anmak için federasyona başvuruda bulunan Hatayspor yönetimi olumsuz yanıtla karşılaştı. 

Gazeteci Ahmet Doruk Alkan'ın haberine göre Hatayspor taraftarı, hafta içi Ahmet Çalık anmak için bir organizasyon düzenledi. Maçın 6. dakikasında tribünlerden sahaya karanfil atılacaktı. Kulüp yönetimi TFF'ye başvurdu ama federasyon 'cezai işlem' uygulanabileceğini söyleyerek anmayı veto etti. İddianın ardından futbolseverler Ahmet Çalık'ın hatırasına yapılacak bu jesti engellediği için TFF'yi eleştirdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Milli takım Malta maçına hazır: 'Tırnaklarımızla kazıya kazıya buraya geldik'
Çorum FK'ye Manisa FK deplasmanında tek gol yetti!
Arda Turan'ın açıklaması sonrası... Shakhtar Donetsk resmen duyurdu!
İran'da forma giyen Munir El Haddadi saldırılar sonrası Türkiye'ye kaçtı!
Messi duble yaptı: Inter Miami, Orlando City karşısında geri döndü!