A Milli Erkek Voleybol Takımı'ndan gururlandıran başarı

A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Altın Ligi finalinde Ukrayna'yı 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Altın Ligi finalinde Ukrayna’yı 3-1 mağlup ederek üst üste ikinci kez namağlup şampiyon oldu.

Belçika'nın Kortrijk kentinde oynanan ve 114 dakika süren maçın setleri 11-25, 20-25, 25-18 ve 21-25 şeklinde sonuçlandı. Millilerimizde Adis Lagumdzija 23 sayıyla en skorer isim olurken; ona Yiğit 16, Burak 9, Murat ve Oğuzhan dörder, Efe 2, Ahmet ve Arda ise birer sayıyla katkı verdi.

Avrupa Altın Ligi’nde oynadığı sekiz karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Filenin Efeleri, rakiplerine yalnızca beş set verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye uyarı: 'Doğrulardan saptığınız zaman...'
Fenerbahçe Beko'dan tarihi geri dönüş!
Sezon başında Girona'ya kiralanmıştı... Livakovic'in yeni takımı belli oluyor!
Fenerbahçe'de büyük operasyon: Sadettin Saran düğmeye bastı
İşte UEFA ülke puanı sıralamasında son durum!