Yeni tedbir sinyali mi? Fahrettin Koca'dan 'Omicron' varyantı açıklaması!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük koronavirüs haritasını 'Omicron' varyantına ilişkin bir açıklaması ile paylaştı.

İlk kez Güney Afrika'da ortaya çıkan koronavirüsün Omicron varyantı, tüm dünyayı alarma geçirdi. 

Birçok ülke Afrika'daki ülkelere yönelik uçuşlarını durdururken; dünya genelinde yeni kısıtlamaların getirilip getirilmeyeceği merak ediliyor. 

TEDBİR SİNYALİ Mİ?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük koronavirüs haritasını 'Omicron' varyantına ilişkin bir açıklaması ile paylaştı.

Türkiye'de henüz yeni varyanta rastlanmadığını açıklayan Koca, '' Tedbirin önemi ise tekrar ortaya çıkmıştır'' ifadelerini kullandı. 

Koca şu ifadeleri kullandı:

“Omicron (Nu) varyantı gelişmesini ve buna karşı aldığımız tedbiri 26 ve 27 Kasımda açıkladık. Varyantlar, örneklerini daha önce yaşadığımız gibi, salgın sürecinin doğal bir parçasıdır. Ülkemizde yeni varyanta rastlanmamıştır. Tedbirin önemi ise tekrar ortaya çıkmıştır.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Sağlık Bakanlığı bütçesinden yapılan harcama: Betona 70 milyar ayrıldı, kanserle mücadeleye 100 milyon!
Yaz tatilinde ebeveyn tükenmişliği yaşanabiliyor
Çocuklarda ateşli havalenin ilk dakikaları kritik: Doğru müdahale hayati önem taşıyor
Ani çarpıntı atakları yaşıyorsanız dikkat
Mide yanmasını hafife almayın: Reflü yemek borusu kanserine zemin hazırlayabilir