Üst düzey isim konuştu... Sinovac'tan "Delta varyantı" açıklaması!

Sinovac, koronavirüs Delta Varyantı'na karşı yeni aşı geliştirmek için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

Çin bilim insanları, koronavirüsün en hızlı yayılan mutasyonu olarak bilinen Delta Varyantı'na karşı aşı çalışmalarına başladı.

Sputnik'in aktardığına göre, Pekin merkezli Sinovac Life Sciences Corp Genel Müdürü Gao Qiang, şirketin Delta Varyantı için hazırlayacağı inaktif aşıyı bu yılın sonlarında yetkililere sunmaya planladığını açıkladı.

Gao, konuyla ilgili yayınlanan röportajında aşının ülke düzenlemelerine uygun bir şekilde, gerekli onaylar alındıktan sonra piyasaya sürüleceğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Yunanistan'da 'Batı Nil' virüsü alarmı: Yayılım alanı genişliyor
Akdeniz diyetinin yeni faydası ortaya çıktı
Zayıflama iğnelerindeki tehlike
Bakanlık taklit ve tağşiş listesini güncelledi: Kavurmada tek tırnaklı eti, salçada gıda boyası...
Peynirinde 'ölümcül bakteri' tespit edilmişti: Tahsildaroğlu'ndan açıklama geldi