Sağlık Bakanı Koca: “İHMALLERİMİZİN SONUÇLARI BİLDİĞİMİZDEN FAZLA”

Üniversite kayıtlarının başladığını duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Birçok gencimiz, okumayı arzu ettikleri şehir yerine, Covid-19 riskinin daha az olduğu yerlerde okumaya hazırlanıyor. İhmallerimizin sonuçları bildiğimizden fazla" dedi.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Son günlerde giderek artan corona ölümleri ile vaka sayılarına dikkat çeken Koca, aşı çağrısını yineledi.

Üniversite kayıtlarının da başladığını vurgulayan Koca, “Birçok gencimiz, okumayı arzu ettikleri şehir yerine, Covid-19 riskinin daha az olduğu yerlerde okumaya hazırlanıyor. Kronik hastalıkları var. İhmallerimizin sonuçları bildiğimizden fazla! Aşı ve tedbirle hayatı herkes için kolaylaştıralım” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

İstanbul İl Sağlık Müdürü: Gıda zehirlenmelerinde olağan dışı artış yok
İstanbul'da hastalarda sahte kemik nakli ilacı kullanıldı
Grip hastalarının sağlık sistemine maliyeti 56 milyon TL: 'Ekonomik yük oluşturuyor'
CHP’li Pala: Sağlık hizmetlerine erişimle ilgili sorun, skandal düzeyine ulaştı
Mudurnu'da 18 köy ve 4 mahalle şap hastalığı karantinaya alındı