Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin 13 Ocak 2021 koronavirüs tablosunu açıkladı:Türkiye'de koronavirüsten 173 kişi daha hayatını kaybetti!

Türkiye'de son 24 saatte yapılan testler sonucuna göre 13 Ocak 2021 tarihi itibariyle  971 kişinin septomlu, 9 bin 554 kişinin semptomsuz olarak koronavirüse yakalandığı belirlendi.

 

Haftalık verilere göre, bu hafta hastalarda zatürre oranı yüzde 4,5, yatak doluluk oranı yüzde 45,5, erişkin yoğun bakım doluluk oranı yüzde 60,6, ventilatör doluluk oranı yüzde 31,4, ortalama temaslı tespit süresi 8 saat, filyasyon oranı ise yüzde 99,9 olarak gerçekleşti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

İstanbul İl Sağlık Müdürü: Gıda zehirlenmelerinde olağan dışı artış yok
İstanbul'da hastalarda sahte kemik nakli ilacı kullanıldı
Grip hastalarının sağlık sistemine maliyeti 56 milyon TL: 'Ekonomik yük oluşturuyor'
CHP’li Pala: Sağlık hizmetlerine erişimle ilgili sorun, skandal düzeyine ulaştı
Mudurnu'da 18 köy ve 4 mahalle şap hastalığı karantinaya alındı