Pfizer'dan 'kısıtlama' açıklaması: Yıllar sürecek ama...

Pfizer'ın CEO'su Albert Bourla, Covid-19 salgınına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bourla salgının yıllar süreceğini ancak şu anki dalganın yasalara neden olacak son dalga olacağını ifade etti.

Pfizer’ın CEO’su Albert Bourla, Fransız medyasına koronavirüs salgınının gidişatı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

BFM TV’ye konuşan Bourla, "Koronavirüs daha uzun yıllar boyunca devam edecek. Fakat şu an içinde olduğumuz dalga, yasaklara sebebiyet verecek son dalga olacak" dedi.

Bourla, Covid-19 ile mücadele kapsamında Pfizer'ın Fransa'da 520 milyon Euro'luk bir yatırım planı yaptığını söyleyerek, anti-COVID hap tedavisi geliştirmek için Fransız şirketi Novasep ile bir ortaklık kurduğunu ifade etti.

Bourla ayrıca geliştirdikleri Covid-19 aşısının çocuklar için de "güvenli ve etkili" olduğunu dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Uzman uyardı: Bağışıklık baskılayıcı tedaviler veremi yeniden gündeme getirdi
Bypass sonrası göğüs ağrısına dikkat: Koroner çalma sendromu uyarısı
Bakanlık ' taklit-tağşiş' listesini güncelledi: Lahmacun harcında sakatat, baharatta boya...
Uzmanlardan yılbaşı öncesi sahte içki uyarısı: Belirtilerini tek tek sıraladı
Araştırma ortaya koydu: Otellerde hijyen endişesi rekor seviyeye ulaştı