Fahrettin Koca sayıyı açıklayıp çağrıda bulundu! "Lütfen omuz verin"

Birinci, ikinci ve üçüncü doz Covid-19 aşılarının toplamı 85 milyona ulaştı. Aşı sayısını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan halka çağrıda bulunarak, "Aşı olmayı erteleyenler, lütfen birlikte başarmamız için omuz verin" dedi.

Corona virüsüyle mücadelede aşılama çalışmaları devam ediyor. Türkiye’de şu ana kadar yapılan toplam aşı sayısı 85 milyona ulaştı.

Gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Birinci, ikinci ve üçüncü doz Covid-19 aşılarının toplamı 85 Milyona ulaştı. Kalan tüm aşıları da hızla yapmaya hazırız” dedi.

“LÜTFEN OMUZ VERİN”

Aşı konusunda halka çağrısını yineleyen Koca, “Aşı olmayı erteleyenler, lütfen birlikte başarmamız için omuz verin” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Bakanlıktan gıdada tağşiş listesi... Köfte ve sucuğun içinden neler çıktı?
Erdoğan duyurdu: Akıllı kanser ilaçları SGK ödeme listesine alındı
Ünlü Sucuk Firması 4 İhlalle Bakanlığın Taklit ve Tağşiş Listesinde
Sivas'ta keneden 7. ölüm
TUS sonuçları tartışması: Cerrahi branşlar alarm veriyor