Bakan Koca duyurdu! Bir meslek grubuna daha aşı hakkı geldi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir içi ve şehirlerarası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksici ve dolmuş esnafının da aşı programına dahil edildiğini duyurdu. Koca, bu gruptakilerin yarından itibaren aşılarını olabileceğini söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı Türkiye'de süren aşılama çalışmalarına ilişkin duyuruda bulundu.

Kişisel Twitter hesabında paylaşım yapan Koca, "Şehir içi ve şehirlerarası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafı da aşı programımıza dahil oluyor. Yarından itibaren aşılarını olabilirler" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Sağlık Bakanlığı bütçesinden yapılan harcama: Betona 70 milyar ayrıldı, kanserle mücadeleye 100 milyon!
Yaz tatilinde ebeveyn tükenmişliği yaşanabiliyor
Çocuklarda ateşli havalenin ilk dakikaları kritik: Doğru müdahale hayati önem taşıyor
Ani çarpıntı atakları yaşıyorsanız dikkat
Mide yanmasını hafife almayın: Reflü yemek borusu kanserine zemin hazırlayabilir