Yücel: Türkiye’nin 1. partisinin Genel Başkanı'nı kimse tehdit edemez

Deniz Yücel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt vererek, "Türkiye’nin 1. partisinin Genel Başkanı'nı kimse bu şekilde tehdit edemez, had bildiremez" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel’i tehdit ederek, “Başkomutan olarak sana sesleniyorum: Ayaklarını denk al, denk almazsan denk getirmesini biz biliriz” demişti.

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanlığını yapıp da tehdit edilmeyen, saldırıya, linç ve suikast girişimine uğramayan kimse yoktur. Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’e yöneltilen tehdit, yalnızca ona değil, aynı zamanda demokrasiye ve millet iradesine yöneltilmiştir.

Türkiye’nin 1. partisinin Genel Başkanı'nı kimse bu şekilde tehdit edemez, had bildiremez. Yaverleri dahi FETÖ’cü çıkmış biri, hiç edemez, hiç bildiremez! Cumhuriyet Halk Partisi savaş meydanlarında kurulmuştur. Baskıya boyun eğmez, kimden gelirse gelsin tehditlere pabuç bırakmaz!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İmamoğlu’ndan Mahkemede Tahliye Talebi: “Sıfır Delil, Sonsuz Mağduriyet”
1 Mayıs’ta hangi sendika nerede toplanacak?
CHP Genel Merkezi'ne '1 Mayıs' afişi asıldı: 'Ya onurlu bir yaşam, ya bu kara düzen'
Valilik açıkladı: İktidarın İstanbul'daki 1 Mayıs yasakları belli oldu
Özgür Özel, Journal of Democracy için yazdı: "Bu yoldan geri dönmeyeceğiz"