Yeni belgeler ortaya çıktı: TÜGVA’lıların il, ilçe ziyaretlerini bile o şirket karşılamış!

TÜGVA belgelerinde, THY yurt içinde il ziyaretleri, kamplar, yurt dışındaki etkinlikler de dahil olmak üzere birçok etkinlik için bedava bilet sağlamış.

TÜGVA hakkında gazeteci Metin Cihan, Türk Hava Yolları’ndan (THY) 1500 adet ücretsiz biletin TÜGVA’ya verildiği görselleri paylaşmıştı.

Cihan, paylaşımında şöyle demişti: “Başına Selman Öğüt’ü koydukları bir program için THY’den 1500 adet ücretsiz uçak bileti istemişler ve elbette almışlar.”

Gerçek Gündem'den Fırat Fıstık'ın haberine göre; TÜGVA’ya sağlanan THY biletleri sadece birkaç etkinlikle de sınırlı değil.

TÜGVA’lıların yurt içinde il ziyaretleri, kamplar, yurt dışındaki etkinlikler de dahil olmak üzere birçok etkinliği için THY, TÜGVA’lılara bedava bilet sağlamış.

İşte belgeler:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

YENİ Parti, genel merkezini Parti Meclisi toplantısı ile açtı: ‘Yeni bir ev kurar gibiyiz’
Özgür Özel açıkladı: İmamoğlu'nun basılmayan kitabına toplatma kararı!
AKP'li Büyükgümüş'ten 'erken seçim' açıklaması
Ekrem İmamoğlu'ndan, Akın Gürlek'e 'canlı yayın' yanıtı: 'İlk gün ne dediysek arkasındayız!'
Gökçeklerin yurt dışındaki serveti ifşa oldu