Washington Post Muhabiri: "Kılıçdaroğlu, halk adamı karakteriyle uyumlu olarak geldi"

Washington Post muhabiri Vanessa H. Larson, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gazeteye yaptığı ziyaret için ilişkin, “Washington Post binasına, halk adamı karakteriyle uyumlu olarak, araçlarla değil kafilesiyle birlikte yürüyerek geldi” yorumunu yaptı.

Washington Post İstanbul muhabiri Larson, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun; 2018’de Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürülen Washington Post yazarı Cemal Kaşıkçı için dün gazete merkezine yaptığı taziye ziyaretine ilişkin paylaşımda bulundu.

Kendisi de Kılıçdaroğlu’nu gazete binasının önünde karşılayan ve ayaküstü kısa bir Türkçe sohbet yapan Larson ziyaret fotoğraflarını da paylaştı. Larson, “Washington Post binasına, halk adamı karakteriyle uyumlu olarak, araçlarla değil, kafilesiyle birlikte yürüyerek geldi” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

YENİ Parti, genel merkezini Parti Meclisi toplantısı ile açtı: ‘Yeni bir ev kurar gibiyiz’
Özgür Özel açıkladı: İmamoğlu'nun basılmayan kitabına toplatma kararı!
AKP'li Büyükgümüş'ten 'erken seçim' açıklaması
Ekrem İmamoğlu'ndan, Akın Gürlek'e 'canlı yayın' yanıtı: 'İlk gün ne dediysek arkasındayız!'
Gökçeklerin yurt dışındaki serveti ifşa oldu