'Virüs önlemlerinin yok sayıldığı AKP kongrelerine katılanları karantinaya almak lazım'

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal düzenlediği basın toplantısında AKP kongrelerine katılan vatandaşların karantinaya alınması gerektiğini söyledi.

Ünsal, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, AK Parti kongrelerinde yeni tip koronavirüse (Kovid-19) davetiye çıkarıldığını iddia ederek, "Virüse karşı önlemlerin yok sayıldığı AKP kongrelerine katılanları karantinaya almak lazım." dedi. 

PKK terör örgütü tarafından Gara'da 13 Türk vatandaşının şehit edilmesine de değinen Ünsal, "13 devlet görevlisi şehit edildi ama ortada ne yapan ne eden ne suçu üstlenen var." diye konuştu. 

Herkes Erdoğan'ın müjdesini bekledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü bir müjde vereceğini belirten Ünsal, şunları kaydetti:

"Tayyip Erdoğan'ın çok büyük çarşamba müjdesi vardı. Bütün herkes çarşamba günü Tayyip Erdoğan'ın müjdesini bekledi. Ama Tayyip Erdoğan o gün vereceği müjdeyi bulamadı. Çünkü Karayılan'ı getireceğim hesabı yaptı. Gara'yı basacaktı, 13 vatandaşımızı getirecekti ama getiremeyince Tayyip Erdoğan'ın elinde yedek bir B planı var. Neydi o? 'Aya gideceğiz' dedi."

"Asrın lideri, Gara'da batağa saplanınca uzay müjdesini verdi" iddiasında bulunan Ünsal, Türkiye Uzay Ajansı'nın internet sayfasının bile kapalı olduğunu ileri sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na: Kardeşim sen kendin yapmışsın sözleşmeyi
Erdoğan'dan 'F-35' ve 'S-400' sorusuna yanıt: 'Bizi izlemeye devam edin'
İddia: Kılıçdaroğlu yönetimi, Özgür Özel'i destekleyen 4 il başkanını daha görevden alacak
Müslim Sarı'dan İBB davasında tahliye edilen İnan Güney açıklaması
Artvin'de, NATO Zirvesi öncesi gözaltına alınan 6 kişi serbest bırakıldı