Ümit Özdağ startı veriyor... 29 Mayıs'ta Ayyıldız Hareketi'ni başlatacak!

Ayyıldız Hareketi Lideri Bağımsız İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ayyıldız Hareketi’ni ve yeni partisinin yürüyüşünü 29 Mayıs’ta Hoca Ahmet Yesevi Türbesi ziyareti ile başlatacak.

T24'ün haberine göre; 29-31 Mayıs’ta Kazakistan ziyareti kapsamında Özdağ ve beraberindeki heyet, Hoca Ahmet Yesevi Türbesi ve Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi’ne ziyarette bulunacak.

Hoca Ahmet Yesevi, tarihte bilinen ilk büyük Türk mutasavvıfı unvanını taşıması sebebiyle Türk-İslam alemi için önemli bir isimdir.

Ahmed Yesevî, Divan-ı Hikmet adıyla yüzyıllar sonra derlenecek olan Hikmetleri aracılığıyla Türklere İslam’ı kolaylaştırarak benimsetmiştir.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Kılıçdaroğlu'nun yeni planı: Özel sahadayken, her hafta bir basın toplantısı
İbrahim Kalın: Müttefikler arasında hiyerarşiyi kabul etmiyoruz
Yankı Bağcıoğlu'ndan TSK’de görevli doktorun iddialarına dair açıklama
Donald Trump'tan Ankara'da 'İran' açıklaması: 'Ateşkes benim için bitti'
Fransa’dan NATO zirvesinde 'Avrupa’nın güvenliği' vurgusu