Ukrayna Büyükelçiliği'nden 'İdlib' tweeti: "Burası devletin resmi hesabı mı?"

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği, Bayraktar SİHA'larıyla vurulduğunu belirttiği Rus askeri araçlarının görüntülerini sosyal medyadan paylaştı. Büyükelçilik paylaşımında, "İdlib’te Rus askerleri tarafından öldürülen 34 Türk askerinin intikamı Ukrayna’da alındı" dedi. İYİ Partili Aytun Çıray, bu tweeti paylaşıp Dışişleri Bakanlığı'na "Burası devletin resmi hesabı mı?" diye sordu.

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği, Bayraktar SİHA'larıyla vurulduğunu belirttiği Rus askeri araçlarının görüntülerini, "2 sene önce İdlib’te Rus askerleri tarafından öldürülen 34 Türk askerinin intikamı Ukrayna’da alındı. İlahi adalet diye bir şey var!" mesajıyla paylaştı.

Elçilik gün içinde yaptığı bir diğer paylaşımda da aynı görüntüleri, "Gülleri seven dikenlerine de katlanır. Rus işgalciler de şu an Bayraktar TB2 SİHA’larına katlanmak zorundalar" notuyla yayınlamıştı. 

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray da sosyal medya hesabı Twitter'dan Dışişleri Bakanlığı'nı etiketleyerek, "Burası devletin resmi hesabı mı?" diye sordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Süreç raporundaki demokratikleşme önerileriyle ilgili teklifler uzun süredir Meclis’te duruyor
İçişleri Bakanlığı'ndaki atamaların ardından Bülent Turan'dan dikkat çeken paylaşım!
Gürlek’ten İmamoğlu açıklaması! Ziyaret engeline 'idari değişim' gerekçesi!
MHP'li Feti Yıldız'dan 'hoşgörü' dersi: Raporu eleştirenleri hedef aldı
Özgür Özel cumhurbaşkanı adayını tarif etti: 'Engel olmak aklımın ucundan geçmez'