Ücretsiz geçiş için akın ettiler; Çanakkale Köprüsü geçişe kapatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçişlerin 1 hafta ücretsiz olacağını söylemesiyle birçok kişi köprüye akın etti, ancak temizlik gerekçesiyle köprü geçişlere kapatıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçişlerin 1 hafta ücretsiz olacağını söylemesinin ardından birçok kişi köprüye akın etti.

 Ancak açılış töreni için sahne ve ses düzenlemesiyle birlikte yolun temizlenmesi gece yarısını bulacağı ifade edildi. Köprü girişine "geçici olarak trafiğe kapalıdır" yazıları asıldı.

Yolun temizlenmesini bekleyen ve ücretsiz bir şekilde köprüden geçmek isteyen tır şoförlerinin de boş arazilerde beklediği dikkatlerden kaçmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP lideri Özgür Özel'den 'AKP' sitesi duyurusu: 'Satmaya kalktıklarında hepsini duyuracağız'
İmamoğlu bu sözlerle anlattı: 'Çok çarpıcı bir şey yaşadım...'
Kemal Kılıçdaroğlu'nun TGRT'ye röportajı yalanlandı: 'Bütünüyle gerçek dışı'
MHP lideri Devlet Bahçeli, terör örgütü liderine 'resmen' statü istedi: 'Barış süreci koordinatörlüğü'
Ahmet Türk, yerine kayyım olarak atanan Mardin Valisi Tuncay Akkoyun ile maç izledi