"Türkiye’nin tüm trollerini davet ediyorum" demişti: Kemal Kılıçdaroğlu beklenen açıklamayı yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam saat 21.00’de Twitter hesabından açıklama yapacağını bildirmişti. Kılıçdaroğlu beklenen açıklamayı yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçen çarşamba gecesi, Kalyon İnşaat'ın aldığı; Bandırma – Bursa – Yenişehir – Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesinde yaşanan ve kamunun 6 milyar TL zararına uğramasına yol açan gelişmeleri Twitter hesabından açıklamıştı.

Kılıçdaroğlu bugün yaptığı paylaşımındaysa, “Bu akşam saat 21.00’de, Sarayın bana atadığı trollerimi ve ayrıca, Türkiye’nin tüm trollerini davet ediyorum. Konuşacaklarımız var. Sevgili halkım, siz de gelin şahit olun. Burada buluşmak üzere” açıklamasında bulundu.

Kılıçdaroğlu, 21.00'i işaret ederek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. "Halkımızdan vergiyle, zamlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar. Milletin mutfağı yangın yeri, Sarayın tek derdi illegal dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet. Ahlaksızlığın sınırı yok, çocuklar bile araç..." ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel, Tayfun Kahraman'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti: 'Bahçeli'nin ifadesi doğru, düzeni bozan Erdoğan'
CHP listelerinden seçilen İsa Mesih Şahin AKP'ye katıldı: 'Baba ocağımıza dönüyorum'
Dervişoğlu'ndan Erdoğan'a 'Maduro' tepkisi
CHP lideri Özel, milletvekilleriyle toplantısında seçim hedefini açıkladı: ‘Hedef 300 üzeri vekil’
Devlet Bahçeli: ABD'nin yaptığı haydutluk