TUNCELİ'NİN PÜLÜMÜR İLÇESİNDE 'AŞI OLANA ERDOĞAN KİTABI' TEPKİSİ

Tunceli’nin Pülümür AKP İlçe Başkanı Çağnur Kılıçoğlu, aşı olup partilerine müracaat edenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaleme aldığı“Daha Adil Bir Dünya Mümkün” kitabını hediye edeceğini duyurması tepkilere neden oldu.

Tunceli’nin Pülümür AKP İlçe Başkanı Çağnur Kılıçoğlu'nun, aşı olup partilerine müracaat edenlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı“Daha Adil Bir Dünya Mümkün” kitabını hediye edeceğini duyurması tepkilere neden oldu. 

AKP İlçe Başkanı Çağnur Kılıçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aşısını olan ilk 62 kişiye AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaleme aldığı“Daha Adil Bir Dünya Mümkün” adlı eseri hediye edeceklerini belirtti.

Ancak, Kılıçoğlu'nun bu açıklaması tepkiye yol açtı. CHP 24. Dönem Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Kılıçoğlu'nun açıklamasını“Dersim’e bir ceza daha” şeklinde yorumladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP Milletvekili İnan Akgün Alp’den ‘200 milyonluk fıstık’ tepkisi
Ümit Özdağ: Ülkemizde 3 milyondan fazla uyuşturucu bağımlısı var
Site aidatlarına yönelik düzenleme: 6 madde de kabul edildi
Trump'tan 'İran ile anlaşma' açıklaması: 'Son 24 saatte...'
Muhittin Böcek hâkim karşısında: 'Ondan kalan borçları da ödedik'