TÜGVA'da skandallar bitmiyor: Vakıf yöneticisi THY'de görev yapıyormuş

Türkiye Gençlik Vakfı Koordinatörlerinden İsmail Evlek’in THY TEKNİK’te Koordinatör olarak görev yaptığı ortaya çıktı.

Türk Hava Yolları'nın (THY), yer hizmetleri sağlayıcısı TGS'de İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne Emrullah Fuçu'nun getirilmesinden sonra bir dönem TÜGVA'da koordinatörlük yaptığı ortaya çıkmıştı.

Medyafaresi'nde yer alan habere göre, bir TÜGVA koordinatörünün de THY Teknik A.Ş'de yöneticilik yaptığı öğrenildi.

THY Teknik A.Ş'de kompanent biriminde koordinatör olarak görev yapan İsmail Evlek'in TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı ve Girişimcilik Koordinatörü olduğu belirtildi.

İYİ PARTİ'DEN TEPKİ

İYİ Parti İBB Grup Sekreteri Ali Kıdık, sosyal medya hesabından söz konusu duruma şu sözlerle tepki gösterdi:

“THY bünyesinde bir TÜGVA Koordinatörü daha çıktı. TGS insan kaynakları müdürü yapılan TÜGVA koordinatörü Emrullah Fuçu’dan sonra, TÜGVA Koordinatörlerinden İsmail Evlek’in THY TEKNİK’te Koordinatör yapıldığı anlaşıldı. Vay babam vay.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

YENİ Parti, genel merkezini Parti Meclisi toplantısı ile açtı: ‘Yeni bir ev kurar gibiyiz’
Özgür Özel açıkladı: İmamoğlu'nun basılmayan kitabına toplatma kararı!
AKP'li Büyükgümüş'ten 'erken seçim' açıklaması
Ekrem İmamoğlu'ndan, Akın Gürlek'e 'canlı yayın' yanıtı: 'İlk gün ne dediysek arkasındayız!'
Gökçeklerin yurt dışındaki serveti ifşa oldu