TOGG AKP'nin seçim standında sergileniyor

Ankara Kızılay’da, AKP Ankara İl Başkanlığı tarafından kurulan standın yanında TOGG aracı sergileniyor.

AKP Ankara İl Başkanlığı’nın Kızılay’da Kızılay Alışveriş Merkezi’nin önündeki seçim standının yanında, TOGG aracı sergileniyor. TOGG aracının etrafı şeritlerle çevrili. AKP Gençlik Kolları üyeleri ise vatandaşlara savunma sanayiinde üretilen yeni araçları anlatıyor.

NE OLMUŞTU?

Erdoğan, TOGG aracı ile ilgili; “Muhalefet ve kimi çevreler yarım günlerini ayırıp Gemlik’e gelerek TOGG’un fabrikasını bir kez bile ziyaret etmediler. Altında Türk mühendislerinin, işçilerinin, babayiğit iş insanlarının imzası bulunan teknoloji harikası böylesi bir araç için bırakın teşekkür etmeyi, yarım ağızla dahi olsa tebrik etmediler" açıklamasını yapmıştı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, iktidar tarafından TOGG lansmanına davet edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun buna katılmayacağını açıklamış ve “Bu davet şirket yönetimi tarafından gelseydi, seve seve katılır, seri üretim bandından inen ilk aracı da ayakta alkışlardık. Ama Erdoğan ve şürekası bu özel girişimin gerçekleştirdiği özel bir projeyi siyasi bir şova dönüştürme gayreti için” demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel: Adayımız Ekrem İmamoğlu
Özgür Çelik'ten Tonguç Çoban'ın tutuklanmasına tepki: 'Halka hizmet etmek suç değildir!'
Özgür Özel, KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman ile bir araya geldi
Kabinede revizyon iddiası: Berat Albayrak ve Efkan Ala'nın ismi geçiyor
CHP'nin 2026'daki ilk mitingi için adres belli oldu