TBMM'deki tüm partilerden İsrail'e ortak kınama

TBMM'deki tüm partiler, ortak bildiri yayımlayarak İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısını kınadı.

İsrail-Hamas çatışmalarında Gazze'de bir hastaneyi hedef alındı. Gazze Sağlık Bakanlığı, saldırıda yüzlerce kişinin yaşamını yitirdiğini duyurdu. Ölenler arasında hastaların yanı sıra binaya sığınan yüzlerce kişinin de bulunduğu bildirildi.

Saldırının ardından Meclis’te grubu bulunan partiler ortak bir bildiri ile İsrail’in savaş suçunu kınadı.

NE OLMUŞTU?

İsrail-Hamas çatışmalarında Gazze'de bir hastaneyi hedef alındı. Gazze Sağlık Bakanlığı, saldırıda yüzlerce kişinin yaşamını yitirdiğini duyurmuştu. Ölenler arasında hastaların yanı sıra binaya sığınan yüzlerce kişinin de bulunduğu bildirilmişti.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, konuyla ilgili açıklamada bulunmuş ve İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesini bombalaması sonucu ölü sayısının 500'e yükseldiğini söylemişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Tugay’dan AKP’ye geçeceği iddialarına net yanıt: Böyle bir düşüncem yok İzmirlilerin oyları bana emanet
Özel, NATO Zirvesi öncesi Financial Times'a yazdı: 'Erdoğan eskisi kadar güçlü değil'
CHP kurultay ceza davası: İtirafçı Adem Soytekin konuştu
AK Parti kampında değişmeyen tek konu
Mutlak butlan yönetimi CHP Belçika Birliği'ne ait yetki belgesini iptal etti