TBMM’DE YAŞLILARIN SORUNLARINI TESPİT EMEK İÇİN ARAŞTIRMA KOMİSYONU KURULDU

TBMM’de, yaşlıların hayatın çeşitli alanlarında yaşadıkları sorunların araştırılması ve alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi için beş siyasi partinin ortak önergesi ile araştırma komisyonu kuruldu.

TBMM’de, yaşlıların hayatın çeşitli alanlarında yaşadıkları sorunların araştırılması ve alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi için beş siyasi partinin ortak önergesi ile araştırma komisyonu kuruldu.

TBMM Genel Kurulu’nda, yaşlıların hayatın çeşitli alanlarında yaşadıkları sorunların araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla verilen önerge görüşüldü.

Beş siyasi partinin ortak önergesi ile TBMM Araştırma Komisyonu kuruldu. Komisyon, 19 üyeden oluşacak ve üç ay görev yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Ekrem İmamoğlu'ndan 'NATO Zirvesi' açıklaması: 'Demokratik bir Türkiye çok daha güçlü ve güvenilir bir ortak olacak'
Dikkat çeken 'süreç' kulisi: Çerçeve yasa Öcalan'a sunuldu, mutabakat sağlandı
İşte Özgür Özel'in masasındaki anket
Kadrolu itirafçı Tolgahan Erdoğan hakkında iddia: Operasyonu önceden haber verip 10 bin dolar istedi
Bahçeli'nin 'askeri hastaneler açılmalı' çağrısı TBMM'de karşılık bulmadı: AKP'den ret, MHP'de 'sessizlik'