Tayyip Erdoğan'dan sarıklı - cüppeli Tuğamiral hakkında ilk yorum!

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir tarikatta sarık ve cüppe ile fotoğrafları yayımlanan Deniz İkmal Komutanı Tuğamiral Mehmet Sarı hakkında ilk defa konuştu.

Gerçek Gündem'in aktardığı habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından hakkında inceleme başlatılan ve 103 emekli amiralin bildirisinde de hakkında tepki gösterilen bir tarikatta sarık ve cüppe ile fotoğrafları yayımlanan Deniz İkmal Komutanı Tuğamiral Mehmet Sarı hakkında konuştu.

Erdoğan, cübbeli - sarıklı Tuğamiral Mehmet Sarı'nın tarikat evinde verdiği pozları münferit bir olay olarak niteledi.

Erdoğan'ın cübbeli - sarıklı Tuğamiral Mehmet Sarı hakkında yaptığı açıklama şöyle:

"Geçmişte cübbeleriyle siyasileri hedef alanları demokrasi adına eleştirmiştir. Biz geçmişte milli iradeyi çiğneyen askerlerin yaptıklarını demokrasi adına doğru bulmadığımızı açıkça ifade etmiştik. Bugün de aynı noktadayız.

Bunun münferit bir hadise olduğu açıktır. Söz konusu görüntünün yayınlandığı gün silahlı kuvvetlerimiz kendi içinde detaylı bir soruşturma yapmış ve sonuca bağlamıştır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İmamoğlu: İftiraname çökmüştür, tarihin çöplüğünde hak ettiği yeri bulmuştur
Özgür Özel: “Allah’ın izniyle biz her kumpası aşarız”
Özgür Özel'e 'Akın Gürlek' soruşturması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AB'nin Türkiye'ye Duyduğu İhtiyaç Daha Fazladır
Bakan Fidan, İranlı Mevkidaşı Arakçi'yle Barışı Görüştü