Taliban, Erdoğan'ı tebrik etti

Yeniden cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan’ı tebrik eden Taliban yönetimi, "Afganistan ve Türkiye halkları arasındaki din birliği, kardeşlik ve dostluğun sürekli olması gerektiğini" ifade etti.

Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turunda tekrar Cumhurbaşkanı seçilen AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yabancı liderlerden ilk tebrik telefonları gelirken Afganistan'daki Taliban yönetimi de Erdoğan için tebrik mesajı yayımladı.

Radikal İslamcı Taliban'ın yönetimindeki Afganistan'ın Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Erdoğan tebrik edilidi.

T24’de yer alan habere göre, mesajda, "Afganistan ve Türkiye halkları arasındaki din birliği, kardeşlik ve dostluğun sürekli olması gerektiği" ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

YENİ Parti, genel merkezini Parti Meclisi toplantısı ile açtı: ‘Yeni bir ev kurar gibiyiz’
Özgür Özel açıkladı: İmamoğlu'nun basılmayan kitabına toplatma kararı!
AKP'li Büyükgümüş'ten 'erken seçim' açıklaması
Ekrem İmamoğlu'ndan, Akın Gürlek'e 'canlı yayın' yanıtı: 'İlk gün ne dediysek arkasındayız!'
Gökçeklerin yurt dışındaki serveti ifşa oldu