'Taksi için değişim saati' diyen İmamoğlu: "16 milyon vatandaşın talebinde ısrar ediyoruz"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, UKOME toplantısında yeni taksi sistemini bir kez daha önereceklerini belirterek "Bir avuç azınlığın değil 16 milyon vatandaşın talebinde ısrar ediyoruz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, UKOME'ye 10. kez önerecekleri yeni taksi sistemiyle ilgili olarak kişisel Twitter hesabında bir paylaşımda bulundu. 

"Taksi için değişim saati geldi” çağrısında bulunan İmamoğlu, devamında "UKOME toplantısında 10. kez yeni ve kaliteli taksi sistemi önerimizi getireceğiz. Bir avuç azınlığın değil 16 milyon vatandaşın talebinde ısrar ediyoruz" diye konuştu.

İmamoğlu'nun paylaştığı videoda, “Taksiler İstanbul'da 1990'dan beri aynı sayıda. Yetersiz taksi sayısından İstanbul'un eli havada. Şehrimizin taksi sorununu çözmek için UKOME toplantısında 5 bin yeni taksi teklifimizi 10. kez sunuyoruz. İstanbul, taksi için el kaldırıyor” ifadeleri yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel tek tek saydı, Erdoğan'a seslendi: Al sana ahtapot
İmamoğlu'ndan İBB tutuklamalarına tepki: 'Milletime şikayet ediyorum'
İBB Başkanvekili Nuri Aslan'a soruşturma
Erdoğan'dan dikkat çeken 'makam' çıkışı: 'Gözlerinin yaşına bakmayız'
CHP'nin İstanbul'daki yeni miting adresi belli oldu