'Süleyman Soylu yerine geçecek kişi belli oldu' iddiası: İşte o isim...

TV5 ekranlarında yayınlanan Ankara Bürosu programına katılan gazeteci Bünyamin Gezer, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yerine geçecek kişinin Faruk Çelik olduğunu öne sürdü.

Gazeteci Bünyamin Gezer, TV5 ekranlarında yayınlanan Ankara Bürosu programına katıldı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun görevden alınacağı iddiaları hakkında konuşan Gezer, daha önce Devlet Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvanlık Bakanlığı görevlerini üstlenen Faruk Çelik'in İçişleri Bakanlığı'na hazırlandığını öne sürdü.

Gezer, ''Sayın Faruk Çelik ile görüşülmüş ve İçişleri Bakanlığı'na hazırlanıyor. Yakın ekibi tarafından söylenen de Faruk Çelik'in bugün, yarın İçişleri Bakanlığı'na getirileceği konuşuluyor'' ifadelerini kullandı. 

HADİ ÖZIŞIK'IN AÇIKLAMALARI

Gezer ayrıca Hadi Özışık'ın Süleyman Soylu'ya ilişkin 'Erdoğan cumhurbaşkanı seçilince görevi bırakacak' iddiasına ilişkin de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AKP'li üst düzey isimden dikkat çeken çıkış: Teşkilatı uyardı
CHP lideri Özel'den yangın tepkisi: Yaşadığımız kriz, milletin yanında olmayan devletsizlik krizidir
Özel'den 'komisyon' açıklaması: 'Nitelikli çoğunluk olmazsa "evet" demeyeceğiz'
Millet Büyüktür Ve İktidar Değiştirmeye Muktedirdir
Özgür Özel'den Erdoğan'a: "Cesaretin varsa çık milletin karşısına"