Süleyman Soylu bir kez daha 'emekli amiraller bildirisi' hakkında açıklamada bulundu!

Süleyman Soylu, 103 emekli amiral, son dönemde gündeme gelen 'tekkedeki amiral', 'Montrö'nün tartışmaya açılmasına' ilişkin yeni bir paylaşım daha yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 103 emekli amiral, son dönemde gündeme gelen 'tekkedeki amiral', 'Montrö'nün tartışmaya açılmasına' ilişkin yeni bir paylaşım daha yaptı.

İçişleri Bakanı bildiriyle ilgili yaptığı yeni paylaşımda, "Biz buradayız! Devletimize, milletimize, demokrasiye ve hükümetimize sonuna kadar sadık ve bağlıyız.Sebepsiz bahane ve hezeyanlar  üzerinden yapılan açıklama tam mânâsıyla; geçmişte taşıdıkları sıfatların, devletin ve milletin verdiği şerefin farkında olmayanların, demokrasiye, hukuka, devletimize ve milletimize karşı yaptıkları edepsizliktir” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Ekrem İmamoğlu: Saklanma, minderden kaçma, mert ol
Selahattin Demirtaş sessizliğini bozdu: Herkes için gerçek bir adalet...
DEM Parti: Süreç kapsamında 2 ayda 2 bin toplantı gerçekleştirdik
Özel'den Erdoğan'a: Sende Filistin hassasiyeti yok, Trump korkusu var
Terfi ve emeklilik kararları liyakat ve ehliyet esasına göre alınmalı