"Süleyman Soylu açığa çıkan kirli ilişkilerini kamuoyunu trolleyerek kapatmaya çalışıyor" dedi ve... CHP'li Özgür Özel sert çıktı! "Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan siyasetçiyi açıklayın"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya çağrıda bulunarak, Sedat Peker’den ayda 10 bin dolar alan siyasetçiyi açıklamasını istedi.

Özel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Süleyman Soylu açığa çıkan kirli ilişkilerini kamuoyunu trolleyerek kapatmaya çalışıyor. Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan siyasetçiyi Soylu derhal açıklamalıdır! Bu kişi halen vekilse dokunulmazlığını hemen kaldıralım! AKP üyesi ise daha fazla merakta kalmayalım." ifadesini kullandı. 


 
Soylu, dün katıldığı TRT Haber yayınında, "Benim haberim olması, benim idam edilmem anlamına gelir. Böyle bir şey akıldan geçirilebilir mi? Kekelemişler ben ne yapayım. Kim keklemiş ise hesabını ondan sorsun, ayda 10 bin dolar hangi siyasetçiye gönderiyorsa ondan sorsun. Yanlışlıkla yazdıkları bir yere düşmüş." demişti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Murat Ongun: Değer verdiğim hiçbir kimse itirafçı olmadı
Ekrem İmamoğlu: Benim Ankara'da yargılayacaklarım buradaki yargıyı yürütmeye çalışıyor
Kılıçdaroğlu'nun yeni planı: Özel sahadayken, her hafta bir basın toplantısı
İbrahim Kalın: Müttefikler arasında hiyerarşiyi kabul etmiyoruz
Yankı Bağcıoğlu'ndan TSK’de görevli doktorun iddialarına dair açıklama