Soylu'dan Katz'a: Katile verilecek cevap 'söz' değildir

AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'a yanıt verdi.

Eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, "Erdoğan, Hamas'ın katillerine ve tecavüzcülerine verdiği destek uğruna Türkiye'yi bir diktatörlüğe dönüştürüyor" diyen İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'a yanıt verdi.

Soylu, sosyal medya hesabından yazdığı mesajda, "Katile verilecek cevap 'söz' değildir" dedi.

Ne olmuştu?

Katz, sosyal medya hesabından İbranice, İngilizce ve Türkçe olarak yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Erdoğan, tüm özgür dünyanın duruşuna karşı, sadece Hamas'ın katillerine ve tecavüzcülerine verdiği destek uğruna Türkiye'yi bir diktatörlüğe dönüştürüyor.

Türkiye'de 57 milyon kullanıcısı olan Instagram'ı engelliyor, İsrailli bir atlet bir Türk atleti yendi diye spor yayınlarını kesiyor, Türkiye'nin askeri ihtilaf içinde olmadığı demokratik bir ülkeyi işgal etmekle tehdit ediyor ve ticari ilişkileri keserek Türk ihracatçılarına yıllık 6 milyar dolar zarar veriyor.

Erdoğan, bilimsel, kültürel, teknolojik ve ekonomik kabiliyetlere sahip bir Türk devletini alıp yok ediyor, ilerici ve müreffeh bir Türkiye inşa eden Atatürk'ün mirasını ortadan kaldırıyor.

Her şeyin güzel olacağı günler için umut edelim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Hatimoğulları ve Bakırhan'dan çağrı: Demirtaş ve arkadaşlarımız serbest bırakılsın
CHP'den Erdoğan'a 'fetret devri' yanıtı: 'Kendinize güveniyorsanız getirin sandığı!'
AİHM, Türkiye'nin 'Selahattin Demirtaş' itirazını reddetti
Erdoğan'dan Trump'a 'Gazze' teşekkürü!
Ahmet Özer hakkında 15 yıla kadar hapis talebi... CHP'den ilk tepki!