Sosyal medyada tepki gördü: Bakan Mustafa Varank, 'don markasını' açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, kendisine tepki gösteren Serhat Seçilmiş adlı Twitter kullancısının "İçindeki don markasına bak" sözleri üzerine giydiği iç çamaşırı markasını açıkladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın, “Serhat Seçilmiş” adlı Twitter kullanıcısına verdiği “don markası” yanıtı dikkat çekti.

Twitter hesabındaki biyografisinde "İyi Parti Mahalle Başkanı" yazan Serhat Seçilmiş adlı kişi, Bakan Varank’ın “Biz açtık” notuyla yaptığı paylaşıma yanıt verdi.

Varank'ın, yatırımları anlattığı videoyu alıntılayan Seçilmiş, "Anlat anlat heyecanlı oluyor! Giydiğimiz donun lastiğini bile ithal ederken önündeki kağıttan okuyacağına içindeki donun markasına bak ilk önce” dedi.

Seçilmiş’in “İçindeki don markasına bak” ifadelerine yanıt veren Varank, "Türkiye'nin tekstil ve konfeksiyonda milyarlarca dolar dış ticaret fazlası verdiğini bilmeyecek kadar cahil, terbiyeden de nasibini almamış bu iyi parti mahalle başkanına müsaadenizle cevap vereceğim... Jiber: Diyarbakır firması. Blackspade: İzmir firması” diye belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel seçim çalışmalarını açıkladı: 'CHP bugünden itibaren savunmadan hücuma geçiyor'
Önder Sav: "Başta Özel olmak üzere mutlak butlan kararının ciddiye alındığını sanmıyorum"
Bülent Arınç: Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adayı olma gibi bir durumu yok; bunu televizyonda küçücük adamlar tartışıyor
İBB davasında 31. duruşma: Salonda gerginlik, duruşmaya ara verildi
Tanju Özcan'ın yargılandığı 'şantaj' davasında ikinci duruşma: Basın mensupları salona alınmadı!