Sosyal medyada gündem oldu: İbrahim Tatlıses eski paylaşımlarını silmeyi unuttu, Fakıbaba'yı hedef aldı

Urfalı türkücü aynı zamanda AKP üyesi olan İbrahim Tatlıses, AKP'den ve milletvekilliğinden istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba'yı hedef alan açıklamalarda bulundu. Tatlıses'in eski tweetlerini silmeyi unutması ise gündem oldu.

Türkücü İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından AKP üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba hakkında bir paylaşım yaptı.

Paylaşımında Fakıbaba’yı hedef alan Tatlıses, yarın açıklama yapacağını ifade etti.

Tatlıses, “Dışı kalaylı içi vayvaylı teneke Fako’nun gerçek yüzünü anlatacağım” ifadelerini kullandı.

Tatlıses’in Fakıbaba hakkında yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Dışı kalaylı içi vayvaylı teneke Fako’nun gerçek yüzünü özellikle Urfa ve Türkiye kamuoyuna anlatacağım yarın bizi takip edin”

ESKİ PAYLAŞIMLARI SİLMEDİ

Tatlıses'in bu paylaşımının ardından sosyal medya kullanıcıları eski defterleri açtı. 2017 yılında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak atanan Ahmet Eşref Fakıbaba'yı tebrik ettiği tweetleri paylaşılan Tatlıses alay konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

YENİ Parti, genel merkezini Parti Meclisi toplantısı ile açtı: ‘Yeni bir ev kurar gibiyiz’
Özgür Özel açıkladı: İmamoğlu'nun basılmayan kitabına toplatma kararı!
AKP'li Büyükgümüş'ten 'erken seçim' açıklaması
Ekrem İmamoğlu'ndan, Akın Gürlek'e 'canlı yayın' yanıtı: 'İlk gün ne dediysek arkasındayız!'
Gökçeklerin yurt dışındaki serveti ifşa oldu