Skandal benzetme! Seçmeniyle dalga geçti! AKP’li vekil Şanlıurfa’nın köyüne "küçük İsrail" dedi!

AKP Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, seçim bölgesi olan Viranşehir’in Atşane Köyü’ne 'Küçük İsrail' benzetmesi yaptı.

Aslen Urfalı olan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, AKP Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı'nın kendisine oy veren Viranşehir'in Atşane (Elgün) Köyü'yle “Küçük İsrail” diyerek dalga geçtiği anlara ait videoyu yayınladı.

Tanal, “AKP Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, oylarıyla kendisini Meclis’e taşıyan Viranşehir’in en büyük köylerinden Atşane (Elgün) Köyü İle ‘Küçük İsrail' diyerek dalga geçiyor. Aynı Özşavlı, dün akşam da Meclis'te Ceylanpınar TİGEM zulmünü savundu, seçmenini sırtından hançerledi!” diye tepki gösterdi.

ÖVDÜM, ESPRİ YAPTIM

Tanal'a cevap veren AKP'li Özşavlı, “Atşane Köyü'nün Cumhuriyet'in ilk yıllarındaki nüfusunu aktarıp, Atşane'yi ne kadar kadim olduğuna dair övdüğünü, espri yaptığını” iddia etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Ekrem İmamoğlu'ndan diploma davasında çarpıcı savunma: 'Bu yazı açıkça tehdittir...'
Fatih Erbakan 'Sırada Türkiye var' diyerek çağrı yaptı!
Hedefteki reklam panolarında AKP var: Soylu dahil diğer AKP'lilerden destek geldi
Özgür Özel: 'Miraç Kandilimiz mübarek olsun'
AKP'de 'Bilal Erdoğan' krizi: Eski AKP'li vekilden destek açıklaması geldi!