Sinan Oğan, Türkeş'in 'Milliyetçi kadroya imkan sağlayan kazanır' dediği yazısını paylaştı

Sinan Oğan, Türkeş'in 'Milliyetçi kadroya imkan sağlayan kazanır' dediği yazısını paylaştı

14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda hiçbir aday yüzde 50'den fazla oy alamadığı için seçim ikinci tura kalmıştı. İkinci turda, yüzde 5 oyu bulunan Sinan Oğan kritik bir konuma gelmişti.

AKP'den seçilen Alparslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş, seçim sonuçlarını 'Parlatılan 'Niş'ler, 'Miş' Gibi Yapmak ve Bir Seçimin Ardından Türk Milliyetçiliği' yazısıyla değerlendirdi.

Yazıda, her iki ittifakın 'yükselen değer' milliyetçiliği yadsıdığı belirtilerek Sinan Oğan'ın oylarının veriliş gerekçelerinin dikkat çektiği ifade edildi.

"Seçimlerin tek ve gerçek galibi Türk milliyetçileridir" denen yazıda şunlar kaydedildi: "Bu resmetmeye çalıştığımız yapılar derlenip toparlanabilirse ki, bu örneğin bir 'Lig' çatısı altında olabilir, bundan sonraki seçimlerde birinci parti ve seçimin galibi Türk Milletçiliğine değer veren, önemseyen ve onun temiz kadrolarına imkan sağlayan yapı olacaktır. Velhasıl bir sonraki seçimin galibi Türk Milliyetçiliğidir."

Türkeş'in yazısının Oğan tarafından retweet edildiği görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP lideri Özgür Özel: "Hodri meydan! Kendine güvenen çıksın karşımıza"
Devlet Bahçeli'den kürsüde 'okul saldırıları' tepkisi: 'Evlatlarımız dijital kuşatma altında'
Manavgat Belediyesi'ne yeni operasyon: 21 kişi gözaltına alındı!
CHP'li Murat Emir'den Doruk Madencilik işçilerine destek: 'Bir kere de işçiden yana olun'
Bülent Arınç'tan dikkat çeken 'okul saldırıları' tepkisi: 'Bu ne biçim bir yozlaşma?'