Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı gözaltına alındı: 'İstanbul'un muhalefet partisi zıvanadan çıktı!'

İktidarın CHP'li belediyelere yargı yoluyla baskısı sürüyor. CHP'li Şile Belediyesi'ne operasyon sonucu Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı gözaltına alındı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, AKP'ye gönderme yaparak, "İstanbul'un muhalefet partisi zıvanadan çıktı!" tepkisini gösterdi.

CHP'li belediyelere yönelik baskı sürüyor. Türkiye güne yine bir operasyon ile uyandı.

CHP'li Şile Belediyesi'ne yönelik operasyon kapsamında aralarında Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı'nın da olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

"MUHALEFET PARTİSİ ZIVANADAN ÇIKTI"

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, operasyona X hesabından sert tepki gösterdi.

Çelik, AKP'ye gönderme yaparak, "İstanbul’un muhalefet partisi, Türkiye’nin 2. partisi olan azınlık iktidarı iyicene zıvanadan çıktı!" ifadelerini kullandı.

Çelik'in paylaşımı şu şekilde:

"İstanbul’un muhalefet partisi, Türkiye’nin 2. partisi olan azınlık iktidarı iyicene zıvanadan çıktı! 

CMK Madde 118’e göre: konutta, işyerinde veya diğer kapalı yerlerde gece vaktinde arama yapılamaz.

"GECE SAAT 1:30'DA EV BASKINI İLE GÖZALTINA ALINDI"

Buna rağmen, gece saat 01:30’da Şile Belediye Başkanımız Özgür Kabadayı ve ekip arkadaşları ev baskınları ile gözaltına alındı.

Yeri yurdu belli insanları, belediye başkanlarını şafak baskınlarıyla gözaltına alarak halka korku salamadıkları için gece baskınlarına başlayanlar bilsinler ki yasalarımız geceleri operasyon ve arama yapmayı yasayla sınırlamıştır.

Bu “operasyoncu” zihniyet ülkemizin barışına, huzuruna ve güvenliğine zarar vermektedir. Makam, mevki ve iktidar için adalet ve insan hakları ayaklar altına alınmaktadır.

Sandıktan çıkan iradenin karşısında durulamayacağını, bizi kimsenin korkutamayacağını ve sindiremeyeceğini herkes bilsin!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Dilek Kaya İmamoğlu'ndan Adalet Bakanlığı'na çağrı
CHP'den TOBB yöneticilerine hususi pasaport teklifi
Adaylık iddiaları gündemdeydi… Bilal Erdoğan’dan 'siyasi kariyer' yanıtı
AKP’li Tayyar’dan iktidarın ekonomi yönetimine eleştiri: ‘Bu saatten sonra her bahane kabak tadı veriyor artık’
Tülay Hatimoğulları'ndan 'süreç' şikayeti: 'Hiçbir pratik adım atılmıyor'