Sedat Peker'den hakkındaki iddialarla ilgili paylaşım

Uzun zamandır paylaşımlarını güvenlik önlemleri nedeniyle retweet olarak sürdüren Sedat Peker yeni bir paylaşımda bulundu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, paylaştığı videolar sonrası güvenliğini sağlayabilmek için Twitter üzerinden iletişimini hakkında yazılanları paylaşarak sürdürüyor.

Hakkındaki yakalama kararında dolayı güvenliğini tesis etmek için sessiz olduğu iddia edilen Peker, bu akşam saatlerinde yine hakkındaki bir tweeti paylaştı.

Avukatı Ersan Barkın'ın Twitter'daki paylaşımı şu şekildeydi:

'Müvekkilimle bir ilgisi yok'

Muhammed Yakut-Can Tanrıyar-Nuri Ensari ilişkisinin konu edildiği ODATV haberinde, yine müvekkilim Sayın Sedat Peker'in adı geçti. Ama yine haberin özü yanlış.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Süleyman Soylu siyaseti bırakacağını açıkladı
DEM Parti'den süreç şartı: Herkes tek bir yasadan faydalanmalı
Mardin'de kayyumun görev süresi uzatıldı
CHP'li Gürer verilerle açıkladı: '22 yılda Ankara'nın yüz ölçümüne yakın tarım alanı kaybedildi'
Bahçeli Ahmet Türk için çağrı yapmıştı: Mardin'de dikkat çeken 'kayyım' kararı