Seda Kaya Ösen, DEVA Partisi'nden istifa etti

DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, "İstifa kararını fikir ve görüş ayrılıklarım nedeniyle aldım" dedi.

İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, DEVA Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu.

Ösen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "2020 yılında Kurucu İzmir İl Başkanı olarak başladığım, ardından İzmir Milletvekili olarak sürdürdüğüm görevimi; her kademesinde emek verdiğim DEVA Partisi’nden istifa ederek sonlandırıyorum" dedi.

"Bu kararı fikir ve görüş ayrılıklarım nedeniyle aldım"

Ösen, şu ifadeleri kullandı:

"Bu kararı fikir ve görüş ayrılıklarım nedeniyle aldım. Beni siyasete katılmaya ikna eden Sayın Ali Babacan başta olmak üzere, tüm parti kurucularına teşekkür ederim. En büyük teşekkürüm ise, başta İzmir teşkilatı olmak üzere, broşür dağıtıp sokak sokak gezdiğimiz, birlikte çalıştığımız, siyasi hayatımıza renk ve fikir katan tüm yol arkadaşlarıma.

Bu yolda beraber yürüdük, birlikte emek verdik, birlikte başardık. Adaletin su gibi berrak, refahın ise eşit dağıldığı bir Türkiye hedefiyle yoluma devam edeceğimi kamuoyuna saygıyla duyururum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Hikmet Çetin'den sert açıklamalar! “CHP’de nöbet tutar Kemal Beyi sokmam”
Büyükerşen'den 'Kılıçdaroğlu' çıkışı: Tutumu siyasi hırslarının aklının çok üstünde olduğunu ortaya koymuştur
'Siyasi tarihimizde, demokrasiye dönük en ağır saldırılardan biri yaşanmaktadır'
Kılıçdaroğlu, Saygı Öztürk'e konuştu: "Örgüt 2-3 gün tepki gösterir"
Ferdi Zeyrek’in ölümünden sonra yeni Ege Belediyeler Birliği Başkanı belli oldu