Şamil Tayyar, Süleyman Soylu'nun 'siyasi tek amacı'nı açıkladı: 'Özel sohbetlerinde hep söyler...'

AKP MKYK üyesi Şamil Tayyar, "Soylu bakanımız özel dost sohbetlerinde siyasi tek amacının, Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtirmek, sonra siyaseti bırakmak olduğunu hep söyler" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 2023 seçimlerini AKP'nin kazanması durumunda siyaseti bırakacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddiayı geçtiğimiz aylarda Sedat Peker'in ifşaları ile gündeme gelen Hadi Özışık, kendi YouTube kanalında paylaştı. Özışık, 2023 yılında Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimleri kazanması durumunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun siyaseti bırakacağını iddia etti.

ÖZEL DOST SOHBETLERİNDE HEP SÖYLER

Konuyla ilgili AK Pati MKYK üyesi Şamil Tayyar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Tayyar, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Soylu Bakanımız işini iyi yapan, başarılı, kamuoyu algısı çok yüksek biri. Siyasette bu durum, çoğu kez fitne kaynağıdır. Özel dost sohbetlerinde siyasi tek amacının, Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtirmek, sonra siyaseti bırakmak olduğunu hep söyler." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İşte Özgür Özel'in masasındaki anket
Kadrolu itirafçı Tolgahan Erdoğan hakkında iddia: Operasyonu önceden haber verip 10 bin dolar istedi
Bahçeli'nin 'askeri hastaneler açılmalı' çağrısı TBMM'de karşılık bulmadı: AKP'den ret, MHP'de 'sessizlik'
Resul Emrah Şahan'dan Sivas Katliamı mesajı: 'Madımak Utanç Müzesi olmalı'
'İmamoğlu'yla ayrılık' iddialarına Özgür Özel'den yanıt: 'Bu üçlü Türkiye'nin kaderini değiştirecek'