Saadet Partili Kaya'dan 'Albayrak' göndermesi! 'İçinden çıkılmaz hale getirdiler'

Saadet Partili Bülent Kaya, "Şubat ocaktan, mart şubattan, nisan marttan iyi görünsün diye mayıstan itibaren ekonomiyi içinden çıkılmaz hale getirdiler" eleştirisinde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Bülent Kaya, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı olan eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

"EKONOMİYİ İÇİNDEN ÇIKILMAZ HALE GETİRDİLER"

"Görüyorsunuz. Şubat ocaktan hakikatten çok daha iyi. Mart şubattan daha iyi, nisan da marttan daha iyi olacak" diyen Berat Albayrak'ın açıklamasına göndermede bulunan Saadet Partili Bülent Kaya, "Şubat ocaktan, mart şubattan, nisan marttan iyi görünsün diye mayıstan itibaren ekonomiyi içinden çıkılmaz hale getirdiler" değerlendirmesinde bulundu.

SP'li Bülent Kaya'nın açıklaması şöyle:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den 'emekli aylığı' çıkışı! Gelecek haftayı işaret etti: 'O tarihi oylamada eksiksiz olacağız!'
Ekrem İmamoğlu Silivri'den emeklilere seslendi: 'Geçim derdini bitireceğiz'
Kanada'dan Trump'ı kızdıracak Çin açılımı
CHP’li Ağbaba, muhalif basın kuruluşlarına ilan vermeyen kamu kurumlarına sert tepki gösterdi: ‘Bunlar babanızın çiftliği değil’
Hakan Fidan, Kandil'in 'kalıcı adımlar atmamasını' değerlendirdi: ‘Bölgesel krizlerden istifade etmek istiyorlar’