RTÜK Başkanlığı dışında Halk Bankası Yönetim Kurulu üyeliğimden maaş aldığını açıklamıştı... İYİ Partili Çıray'dan Şahin'e sert tepki! "Kınıyorum! RTÜK Başkanı’na üç hatta dördüncü maaş bağlanmasını talep ediyoruz!"

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı ve İyi Parti milletvekili Aytun Çıray, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin'in "RTÜK dışında Halk Bankası Yönetim Kurulu üyeliğimden maaş alıyorum, bu da yasal ve etiktir" açıklamasına ilişkin olarak ironik bir paylaşımda bulundu.

Çıray Twitter hesabından, "Kınıyorum! RTÜK Başkanımız 2 yerden maaş alıyormuş? Bu etik değildir! Acilen kendisine 3 hatta 4. maaş bağlanmasını talep ediyoruz!" ifadesini kullandı. 

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, birden fazla maaş tartışmaları aldığı ve bunun etik olmadığına yönelik tartışmalara ilişkin olarak, "Beni hedef göstermek amacıyla algı yaratanlar var. Ben bakan müsteşarıyken ne maaş alıyorsam şimdi de aynısını alıyorum. RTÜK Başkanlığı dışında Halk Bankası Yönetim Kurulu üyeliğimden dolayı maaş alıyorum. Bu da yasal ve etiktir" dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

YENİ Parti, genel merkezini Parti Meclisi toplantısı ile açtı: ‘Yeni bir ev kurar gibiyiz’
Özgür Özel açıkladı: İmamoğlu'nun basılmayan kitabına toplatma kararı!
AKP'li Büyükgümüş'ten 'erken seçim' açıklaması
Ekrem İmamoğlu'ndan, Akın Gürlek'e 'canlı yayın' yanıtı: 'İlk gün ne dediysek arkasındayız!'
Gökçeklerin yurt dışındaki serveti ifşa oldu