Polise hakaretler yağdırmıştı... AKP'li vekilden ilk açıklama geldi! Kendini bakın nasıl savundu?

CHP'li Ali Mahir polise hakaret eden AKP Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz'ın görüntülerini ifşa etmişti. Tepkilerin ardından Yılmaz’dan açıklama geldi. Yılmaz, kendisine hukuksuzluk yapıldığını ileri sürdü.

AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın, tepki çeken görüntüsü ortaya çıktı. AKP’li Yılmaz’ın görevini yapan polis memuruna “Ekibine tükürürüm” dediği, ismini istediği polis memuruna “Şerefsiz, pislik” gibi hakaretler savurduğu görülüyor.

Kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Zeynep Gül Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

“Üzgünüm…Keşke kamuoyu böyle bir konu ile meşgul edilmeseydi. Arabamı durdurduğum ve kimlik gösterdiğim halde, yasalara aykırı ve kasıtlı bir şekilde maskesiz polisler tarafından yarım saat bekletilmemi ve maruz kaldığım hukuksuz muameleyi Aziz Milletimizin takdirine bırakıyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Akış'tan Ahmet Davutoğlu'na ağır sözler: 'Sizinle vakit kaybedecek durumda değiliz'
DEM Partili Oluç: 'Sürecin ritim yakalaması açısından umuyoruz adımlar atılacak'
CHP'li il belediye başkanları toplantısının yeri ve tarihi belli oldu
Erdoğan'ı üzecek sonuç: CHP birinci parti, ikinci turda muhalefet adayları önde
CHP'li Günaydın 'belge' ile seslendi: 'Kumpaslarınız elinize yüzünüze bulaşıyor!'