Photoshoplu provokasyona Necati Özkan'dan yanıt: Allah akıl versin

Sosyal medyanın gündemine yerleşen fotoğrafla ilgili gerçeği, Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Belediye Başkanı seçildiği kampanyayı yürüten Necati Özkan açıkladı.

Sosyal medyada AKP lehine dezenfermasyon üretmekle görevli, 'trol' ler  ekipler bu kez 'domuz'lu bir kurguya yarattı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu hedef alan sözkonusu kurguyla ilgili gerçeği ise İmamoğlu'nun İstanbul Belediye Başkanı seçildiği kampanyayı yürüten Necati Özkan açıkladı.

Seçim kampanyası döneminde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu CHP heyetinin katıldığı iftar yemeğinde çekilen bir fotoğrafın nasıl manipüle edildiğini anlatan Necati Özkan, fotoğrafın sosyal medyada masaya photoshop yöntemiyle domuz eklenerek paylaşıldığını söyledi.

Özkan, “Ramazan ayına denk gelen yerel seçim kampanyası döneminde, muhafazakar aydınların bizleri davet ettiği iftar yemeğinde çekilmiş olan orijinal fotoğraf ile Photoshopla masaya yerleştirilen domuzlu versiyon için Allah akıl versin” demekle yetindi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Bülent Arınç'tan Bahçeli'ye eleştiriler: Demirtaş ve Kavala'yı ziyaret edeceğini duyurdu
CHP'li vekillerden Bakan Bolat'a kepenk kapatma ve uyuşturucuyla mücadele tepkisi
Ahmet Özer: Barışa kavuşma arzumuz demir parmaklıkları aşan bir güçtür
Erkan Baş: AİHM ve Anayasa Mahkemesi kararları amasız, fakatsız uygulanmalı
Mahkeme “kayyıma devam” dedi: CHP’nin İstanbul itirazı reddedildi