Özgür Özel: “12 Eylül’ün ve demokrasiyi kesintiye uğratan her darbenin karşısında, her daim milletin yanındayız”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Biz demokrasiye inanıyor, sadece milletimize güveniyoruz. 12 Eylül’ün ve demokrasiyi kesintiye uğratan her darbenin karşısında, her daim milletin yanındayız” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Biz demokrasiye inanıyor, sadece milletimize güveniyoruz. 12 Eylül’ün ve demokrasiyi kesintiye uğratan her darbenin karşısında, her daim milletin yanındayız” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 12 Eyül 1980 askeri darbesinin 45'inci yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“12 Eylül 1980, demokrasi tarihimize kara bir lekedir. O gün darbenin karşısındaydık, bedel ödedik. Bugün de 19 Mart darbesinde aynı yerdeyiz, yine karşı duruyoruz, yine bedel ödüyoruz. Çünkü biz demokrasiye inanıyor, sadece milletimize güveniyoruz. 12 Eylül’ün ve demokrasiyi kesintiye uğratan her darbenin karşısında, her daim milletin yanındayız.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İmamoğlu’ndan Mahkemede Tahliye Talebi: “Sıfır Delil, Sonsuz Mağduriyet”
1 Mayıs’ta hangi sendika nerede toplanacak?
CHP Genel Merkezi'ne '1 Mayıs' afişi asıldı: 'Ya onurlu bir yaşam, ya bu kara düzen'
Valilik açıkladı: İktidarın İstanbul'daki 1 Mayıs yasakları belli oldu
Özgür Özel, Journal of Democracy için yazdı: "Bu yoldan geri dönmeyeceğiz"